Foodtruckfestival Eten op Rolletjes rolt volgend weekend naar deze stad

En jij kunt een zak munten winnen om álles te proeven. 

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Hier eet je dit weekend döner op sterrenniveau
Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018
Dit weekend: RIJKS X L’air du Temps
Instagram Eten op Rolletjes

Woon je in de buurt van Wageningen of heb je volgende week toevallig een paar dagen op de Veluwe gepland? Houd je ogen dan open voor rondrijdende keukens en volg de rollende foodtrucks richting De Dreijen, want op dat groene terrein verzamelt zich in het weekend van 1 tot en met 3 september deelnemer én fan van foodfestival Eten op Rolletjes.

OPENLUCHTRESTAURANT
Drie dagen lang verandert de botanische tuin in een groot openluchtrestaurant, waar je bij elke foodtruck weer een andere hap kunt scoren. Eten op Rolletjes trapt op vrijdag om vier uur af en sluit z’n deuren en kleppen op zondagavond ver na etenstijd. Want ben je uitgegeten, dan is er nog steeds genoeg vertier: wijnen, speciaalbieren, live muziek en kindervermaak.

Foodblogger worden? Dat kun je leren! >

WINNEN
Al is de toegang gratis, de veelvraat komt er op een foodfestival vol lekkers financieel gezien niet altijd even goed van af. Heb jij even geluk dat wij een zak munten weg mogen geven voor de editie in Wageningen. Vul hier het winformulier in, houd je mailbox in de gaten en wellicht sta jij 1, 2 of 3 september met vijftig gratis munten in de hand te genieten van al dat eten op rolletjes. Meer weten over Eten op Rolletjes Wageningen? Check het Facebookevent hier.

Meer foodtrucks, festivals en events vind je in onze Foodagenda >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO