Dol op chocolade? Dan is deze tasting iets voor jou

De perfecte invulling van je lazy Sunday afternoon.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
8x de leukste uitjes voor in het paasweekend
Win: een geheel verzorgd diner bij A Beautiful Mess
Getty Images

Aankomende zondag een lazy afternoon op de planning? Tijd om ‘m íets nuttiger en veel lekkerder te maken. Met chocolade.

Alle food festivals en events van 2018 op een rij >

Chocomania

Bij de lazy afternoon sessies die Studio de Culinaire Werkplaats op de zondagmiddag organiseert, leer je in één luie namiddag een ingrediënt door en door kennen. Sowieso al leuk voor foodliefhebbers, maar de chocoladefanaat haalt deze week z’n culinaire hart al helemaal op. Tijdens Chocomania staat chocolade namelijk centraal.

Lifehack: zo kun je elke dag zorgeloos chocolade eten >

Van bloem tot chocoladereep

In één middag worden alle zintuigen geprikkeld. Je leert chocolade van bloem tot reep kennen en chocolade proeven als een pro. Vijf verschillende soorten pure, rauwe chocolade, in de meest uiteenlopende texturen en smaken door de gekste combinaties. Loop je 2,5 uur later plots als chocolade-expert de deur weer uit. En daar kun je je toekomstige tafelgenoten de loef mee afsteken.

Geen tijd?

Geen nood. De Culinaire Werkplaats organiseert Chocomania niet alleen op 22 april van 15.00 uur tot 17.30, maar zorgt op 14 oktober, 18 november en 9 december ook nog voor een herkansing. De kosten voor de tasting bedragen € 37,50 p.p. Aanmelden kan via info@deculinairewerkplaats.nl. Meer weten over de lazy afternoon sessies? Check de website.

De leukste foodtruckfestivals van dit jaar >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO