Proef de smaken van Zeeland op het FL Festival

Zaterdag 9 september vindt de tweede editie van het FL-Festival plaats op de moderne jachthaven in Bruinisse, een ongeëvenaarde plek in Zeeland met prachtig uitzicht. ZeeuwZe tipt.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Hier eet je dit weekend döner op sterrenniveau
Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018
Dit weekend: RIJKS X L’air du Temps
FL Festival via website

De zilte smaken van Zeeuwse bodem gecombineerd met mode en varen is een unieke combinatie op een nog uniekere locatie. Ik neem je mee in de food line-up van het FL Festival in het Zeeuwse Bruinisse.

Uit eten in Middelburg? Bij deze restaurants komen locals het liefst volgens ZeeuwZe >

ZEEUWSE SMAKEN
Die zilte smaken die Zeeland zo goed vertegenwoordigen? Daar horen natuurlijk oesters bij, want niets smaakt Zeeuwser dan een oester. Ook de ambachtelijk gerookte paling en echte Zeeuwse friet van Zilt-e vertegenwoordigen de smaak van de provincie. Deze frietjes zijn voorbewerkt met gezuiverd water uit de Oosterschelde. Friet met smaak, dus.

DEELNEMENDE RESTAURANTS
De restaurants Asian Glories uit Rotterdam, Foodbar Boaz uit Zierikzee en Oesters&Soja en brasserie Sailor’s Innuit Bruinissezullen hun culinaire kunsten tentoonstellen tijdens dit festival. Daarnaast kun je jezelf nog meer laten verwennen met G&T’s van Skully gin, een champagnebar van Moët Ice en fijne wijnen van Coninck Wines, van de ultieme gastronoom Maurice Coninck.

Ook Zeeuwse Foodie Martine ging op zoek naar hotspots in Zeeland, maar dan op Schouwen-Duiveland >
EN MEER
Parallel aan dit culinaire geweld kun je diverse watersport- en dansshows bezoeken, gepresenteerd door Anouk Smulders. Ook is er een kookdemo by Da Maurizio en de Night Show Magnifiek. Laat jezelf dus verrassen op deze prachtige Zeeuwse locatie door culinaire hoogstandjes, omlijst door een van de mooiste jachthavens van Nederland.

> Wat? FL-Festival
> Waar? Jachthaven Bruinisse
> Wanneer? 9 september van 12.00 uur tot 23.00 uur
> Kost dat? De entree is gratis.

Dille & Kamille Middelburg tipt de leukste hotspots in Zeeuws-Vlaanderen >

ZEEUWZE RACHELLE VERHAGEN

ZeeuwZe Rachelle Verhagen is een onvervalst Zeeuws meisje dat blogt over haar leven. Je volgt Rachelle op haar website ZeeuwZe.

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO