Drankliefhebbers? Maandag begint de grootste barshow van Amsterdam!

Op 22 & 23 mei 2017 komen bartenders, bareigenaren, horeca-aficionados, cocktailliefhebbers en brand ambassadors voor de vierde keer samen voor de Perfect Serve Barshow Amsterdam.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
8x de leukste uitjes voor in het paasweekend
Win: een geheel verzorgd diner bij A Beautiful Mess
8x de leukste foodtruckfestivals van Nederland
Getty Images

Dé Nederlandse vakbeurs voor én door bartenders brengt ook dit jaar een programma vol inspiratie en innovatie naar WesterLiefde. Op het programma staan seminars, tastings, product showcasings en experience stands die dit jaar groter en diverser dan ooit beloven te zijn. In sessies van een uur krijg je een update over nieuwe trends, achtergronden en innovaties op het gebied van drank.  

EXTRA
Naast het officiële programma is er voor de vierde Perfect Serve opnieuw een dorstlessend programma buiten ‘vakbeurstijd’ georganiseerd. Belvedere Vodka opent bijvoorbeeld op maandag en dinsdag een oase van kruiden en planten op het W Amsterdam. Op maandag verandert het vodkamerk met de zevende editie van het beroemde en beruchte Belvedere Bartender’s Breakfast A L'Elephant du Congo in een secret garden. En in Bluespoon Bar gaan op dinsdag mannelijke en vrouwelijke bartenders de strijd aan gaan met ‘Girls xxx Boys’.

BARSHOW
Nationale en internationale bartenders, bareigenaren, cocktailliefhebbers, merkambassadeurs en iedereen die zowel zakelijk als persoonlijk gerelateerd is aan de barindustrie komen samen. Dit jaar ontmoeten per dag zo’n 1500 bartenders en cocktailconnaisseurs meer dan vijftig (drank)merken. Perfect Serve Barshow Amsterdam is opgericht door Timo Janse, manager bij speak easy cocktailbar Door 74. Ook prijswinnende bartenders van Door 74 Tess Posthumus en Kevin Kroon zijn bij de organisatie aangesloten. Zij bundelden hun expertise om Perfect Serve dit jaar opnieuw tot een succesrecept te maken.

KOM JE?
De Perfect Serve Barshow Amsterdam vindt plaats in de WesterLiefde in Amsterdam op maandag 22 en dinsdag 23 mei 2017 van 12.00 tot 19.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de Perfectserve-Barshow.com.

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO